نقد و بررسی سریال قهوه ترک
در این مطلب نقد و بررسی سریال قهوه ترک را داریم و نظرات را در مورد آن میسنجیم
علاوه بر بررسی سریال قهوه ترک و نقد آن شما عزیزان می تواند نظر خود را پیرامون مجموعه بنویسید
سریال قهوه ترک هر چهارشنبه هفته ساعت 8:00 صبح از شبکه نمایش خانگی پخش میشود. خلاصه داستان این سریال به این صورت است که یک صدای ممنوعه وجود دارد که هیچ کس نباید آن را بشنود. علت آن این است که افراد ترجیح میدهند پرنده را در قفس نگه دارند تا از دیدن صورت غمانگیز آن لذت ببرند. اما من قصد دارم از قفس خارج شوم و خودم را نجات دهم، من میخواهم پرواز کنم. حتی اگر همه جلوم را بگیرند، با هر روش ممکن پرواز خواهم کرد. من بسیار آرزو دارم هر شب چشمان خود را ببندم و در خواب آن را ببینم. علیرضا امینی، با تجربه سابق در ساخت فیلمهای ملودراماتیک، در تیم نویسندگان این سریال حضور دارد. او توانایی قدرتمندی در خلق داستانهای ملودراماتیک دارد و “قهوه ترک” به عنوان مقدمهای مناسب برای گسترش جنبه ملودراماتیک داستان عمل میکند. در این قسمت، با یک رابطه عاطفی مرموز روبرو هستیم که فقط یک طرف آن را مشاهده میکنیم. فراز و نشیبهای این رابطه ممکن است نقش مهمی در تعیین لحن عمومی قسمتهای بعدی این سریال داشته باشند.
در پس زمینه سریال، با یک ماجرای جنایی روبرو میشویم که به طور کلی توصیف میشود. اما این توصیف کنجکاوی تماشاگر را برانگیخته و او را به دیدن یک درام پر از طرح و توطئه جذب میکند. تلفیق احساساتگرایانه و منطق و خرد لازم برای حل یک پرونده جنایی در سریالها به نتایج قابل قبول منجر شده است و “قهوه ترک” نمونهای موفق از این نوع سریال است.
شخصیت ترانه، یک دختر فراری است که با الگوهای کلیشهای پیشین متفاوت است. در ابتدای سریال، او به عنوان یک دختر جنگنده، سرسخت و مستقل معرفی میشود و در نگاه اول میداند چه آیندهای را میخواهد. او به تنهایی وارد یک دنیای ناآشنا میشود و بدون توجه به سخنان اطرافیانش، آگاهانه مسیر خود را انتخاب میکند. با تصویر اولیه شخصیت ترانه در قسمت اول سریال، سازندگان با موفقیت قدرت زنانگی قوی او را در دنیای بیرحم حفظ کردهاند. “قهوه ترک” همچنین فرصت را به تماشاگران میدهد تا به نوع جدید فضای ذهن و بازی با انتظارات بروند. این مسئله به خصوص در رابطه بین دو خواهر قابل مشاهده است. ترانه در یک جمله مهم میگوید: “من و تو هیچوقت از دست هم خلاص نمیشیم. من و تو یک نفریم.” استفاده دراماتیک از سارا رسولزاده در دو نقش نیز توجیهی برای این اشارههاست.
با وجود اینکه هنوز بسیاری از شخصیتهای اصلی وارد سریال نشدهاند، “قهوه ترک” با پیشبرد داستان توسط سارا رسولزاده و ورود بازیگران معروف مانند حامد بهداد، امیر جعفری و مجتبی پیرزاده، قلب مخاطبان را به خود جلب کرده است. با توجه به امکانات گسترش داستان در قسمت اول، این قسمت را میتوان به عنوان یک شروع موفق برای سریال دانست. توانایی سازندگان در ایجاد ملودراماتیک قدرتمند و ترکیب آن با جنایی و رمز و راز، جذابیت سریال را بالا برده است. با شخصیتهای جذاب و پیچیدهای مثل ترانه و با ورود شخصیتهای دیگر، انتظار ما برای آیندهٔ سریال “قهوه ترک” بشدت بالاتر رفته است.
خب دوستان امیدوارم از نقد و بررسی سریال قهوه ترک نهایت استفاده را ببرید
توجه داشته باشید که این سریال بی نظیر از نظر تیم ما جز بهترین ها محسوب می شود
در ضمن نظر خود را در مورد سریال قهوه ترک بنویسید
اصلا تهش خوب تموم نشد ارزوم شد یبار سینما ایران اخر فیلم رو قشنگ تموم کنه اخه چرا باید تنین تهش کشته شد چرا فیلمم نیمه کاره تموم شد ترانه که اصلا بعد اون اتفاق چطور ترکیه موند رفت کمپ پرستار شد چرا حس میکنم باید فیلم قسمت نوزدهی هم داشته باش این همه مغز مخاطب رو درگیر میکنین تهش همه رو می کشین شهاب مرد تنین مرد پرهام مرد اون دختره کرد با بچش مرد زن شهاب مرد پس کی موند همه مردن که خدایش فیلمش چرت بود اولش خوب بود پایان گوهی داشت
آره آخرش بد تمام شد
به نظرم کمبود کمک گرفتن از خدمات روانشناسی بیداد میکنه و حداقل نباید بیماران روانی امکان ساخت یا تالیف داستان و سناریوی بیمارگونه و ازارگرانه را داشته باشند…خلاصه در یک کلام ..دیوانگان را بگیرید …البته سو استفاده از حسن ظن نسبت به فیلم یا سریال ایرانی..نام وطنم ایران و این گونه مفاهیم است که میدان را برای تخریبچیان ذهن و انتشار دهندگان آسیب روح باز گذاشته است…هشدار جدی ….دیوانگان را دستگیر کنید